Jobbet

Kan ju passa på nu när jag ahr blogg skrivar fingrar och humör att jag triva kanon på jobbet. Underbara människor både vuxna och barn. Imrogon ska jag ha musikstund som sagt och ser fram emot d eftersom barnen uppskattar det så mycket.

Idag hade jag skapande med dom stora barnen och vi gjorde klart våran traktor som vi började på med förra veckan så imorn ska vi lägga rädisor och morötter i flaket vi har gjort till.



Smurfarna

Just nu sitter jag och lyssnar på smurfarna. Det är perfekta låtar för småbarn att dansa till. Ska ha musikstund imorn så smurfarna får hänga med till jobbet så ska vi hopp aoch stojja till smurfarnas små gulliga låtar. Hoppas barnen gillar det men det gör dom garanterat :)


Fuckface

Hur känner man igen ett fuckface?

* De ser surt och bäskt ut!

* Kollar ner i marken eller åt ett annat håll!

*ser missbildad ut i hela fejjan!

Hmm vem kan jag ha mött idag?


Första arbetsdagen

Nu är min första arbets dag på mitt nya jobb slut och d gick strålande. Alla var så trevliga och gulliga och jag har reda kärat ner mig i barnen. Imorn jobbar jag 08.30-16.30, vad som händer efter det får vi se.

Nu sitter jag och väntar på att Tobias ska komma hem så jag kan få attackera honom med pussar och gossisar. Men han kommer ju aldrig hem. Första skulle han komma hem vid 4 som vanligt men han ringde och sa att han skulle jobba över till 5 men så ringer han igen för ett tag sen och säger att han ska jobba till 6 och efter det ska han gymma. Hur ska jag hinna gossa med honom innan vi ska sova?

Kom nyss på att jag kan göra lite saker till Tobias så han blir glad på mig :) plus att jag vill se en film när han gymmar


Arbete imorgon

Nu tänker ni "Äntligen uppdaterar hon den där jvla bloggen"´. Har inte alls nån lust med denna blogg numera men nu fick jag ett litet ryck.

Imorn börjar jag på mitt nya jobb. Ska bli riktigt roligt och spännande tycker jag. Kommer bli kär i alla små söta barn. Så imorgon 07.30 ska jag vara på TTT och vara redo för min första arbetsdag. YEAH!

Ikväll ska vi på bio =) Blir nya Beck, tror den kommer vara minst lika bra som dom andra.



Ny frisyr

Var och klippte håret idag, Vad tycks om resultatet?




Idol

Jag har en ny idol, Chrisopher i District 9. Vilken snäll och söt utomjording


Love

Du är den finaste som finns ♥

Tanken på att det är du och jag gör mig lyckligast!

 


RSS 2.0